Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Καλώς ορίσατε στους ''αριστοτελισμούς''.

Αγαπητοί,ες φίλοι καλώς ορίσατε στους ''Αριστοτελισμούς'',ένα νέο blog που απο καιρό τω όντι φιλοδοξούσε να δημιουργηθεί.

Το περιεχόμενο του ιστολογίου θα αφορά τόσο στις εξελίξεις της σημερινής τρέχουσας πραγματικότητας,όσο και σε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν που πάντοτε οφείλει να μας παραδειγματίζει και σε συγκερασμό με τον εξυγχρονισμό και την τεχνολογική πρόοδο,να αποτελεί αρωγό για ένα καλύτερο ''μέλλον''.

Στόχος του ιστολογίου είναι να παράσχει πληροφορίες για το παρελθόν και για το παρόν συνεπώς,την δική μου οπτική γωνία των πραγμάτων και να αποτελέσει κατα το μέτρο του δυνατού''τόπο σκέψης και γόνιμου προβληματισμού''.

Το όνομα δανείστικα απο τον Αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο και πρώτο Επιστήμονα Αριστοτέλη,απο έναν όρο δικής μου έμπνευσης.Οπωσδήποτε στο σημείο αυτό θα όφειλα να υπογραμμίσω το γεγονός οτι το blog δεν ''ενδυεται''έναν αρχαιοελληνικό μανδύα,με κάποιο ''πατριδολάγνο και προγονόπληκτο''χαρακτήρα.Σε αντίθεση με την σημερινή εποχή που η καπηλεία των Αρχαίων και γενικώς των Ιδεών δεν καταδεικνύει καμία δημιουργηκότητα και δεν βάζει θεμέλια στον μελλοντικό πολιτισμό.

Θα ήθελα για το πρώτο άρθρο να αποτελέσει την ''ύλη''ο Αριστοτέλης,καθ'ότι οι ιδέες του παραμένουν αναντίρρητα επίκαιρες..Θα έκρινα ζωτικής σημασίας την παρέμβαση σας,όσον αφορά την αναβάθμιση του ιστολογίου και σαφώς τις παρατηρήσεις σας!

Θα τα λέμε,όσο το δυνατόν συχνότερα απο εδώ και στο εξής απο τους ''Αριστοτελισμούς''!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου